2024 PLM Market
& Industry Forum

Digital Twins: Enhancing Lifecycle Performance.
An event exclusively for PLM Software & Service Providers
Embark on a transformative journey into the heart of the global Product Lifecycle Management (PLM) landscape at CIMdata’s 2024 PLM Market & Industry Forum. Delve into the forefront of digital twin technology, where industry leaders converge to explore its evolving definition, significance, and the pivotal role it plays in optimizing product performance across diverse metrics.

Cost to Attend

Register by 22 February 2024 – INR 18,000

Register after 22 February 2024 – INR 65,000

15 April 2024

JW Marriott, New Delhi

Days
Hours
Minutes
Seconds
login-logo

BrainWave Consulting (BWC) is the exclusive partner for CIMdata in India. BWC is a trusted technology partner for product design and development companies, delivering comprehensive digital transformation and technology solutions.

Digital Twins: Enhancing Lifecycle Performance

Digital twins are everywhere, with most of the top 25 global PLM market leaders discussing and supporting the concept. While not everyone agrees on exactly what a digital twin is, the need to better understand a product’s lifecycle performance over a range of metrics is critical to optimizing its performance.

CIMdata’s 2024 PLM Market & Industry Forum will highlight the digital twin, focus on how the global PLM Economy is responding, and consider how well industrial companies appear to be achieving their digital twin objectives. Primary research conducted in late 2023 and early 2024 will be shared to shed light on this critical topic.

CIMdata’s perspective on the current state of the PLM market and trends for the future will be presented in detail, featuring the first public release of CIMdata’s 2024 global PLM market analysis results. This will encompass in-depth analyses and forecasts spanning PLM domains, industries and regions, and leading PLM solution providers’ performance by revenue and market share.

Payment information will be communicated after registration.

UPI ID - MSBWCLABSPRIVATELIMITED.eazypay@icici

Pay Now Using the QR Code and get additional INR 500/- discount.

Register for three or more to receive an additional 5% discount

What are the Benefits of Attending a CIMdata PLM Market & Industry Forum?

Be part of the only event designed exclusively for members of the PLM software and service providers.
Participate in the first look at CIMdata’s analysis of the 2023 PLM market figures.
Receive copies of all the presentations, including analysis of the 2023 PLM market
Learn about the current PLM market and the dynamics impacting it
Understanding of the opportunities and approaches you can use to navigate the PLM market environment in the coming year.
Network with like-minded PLM Professionals
Hear from CIMdata's thought leaders.
Find out how PLM software and service providers perform relative to each other.

Who Should Attend?

PLM software and service providers
PLM systems integrators
Value-added resellers and channel partners
Non-PLM enterprise solution providers
Analyst relations and competitive analysis professionals
Strategy professionals
Financial Community including analysts, venture capitalists, and corporate finance experts
All those involved in helping industrial end users succeed in their PLM and digital transformation journey

Agenda: PLM Market & Industry Forum 2024

Timing
Activities

8:00 a.m.
Registration [30 minutes]
8:30 a.m.
Welcome [5 minutes]
8:35 a.m.
The State of PLM — Today’s Market & Leading Trends [90 minutes]
10:05 a.m.
Networking Break [25 minutes]
10:30 a.m.
2023 Market Analysis Results [90 minutes]
12:00 noon
Lunch [75 minutes]
Timing
Activities

1:15 p.m.
Presentation on the Local Market
1:45 p.m.
Digital Twins: Overview [35 minutes]
2:20 p.m.
Digital Twins: The Industrial Perspective [35 minutes]
2:55 p.m.
Digital Twins: The PLM Economy Perspective [35 minutes]
3:30 p.m.
Networking Break [20 minutes]
3:50 p.m.
Updates on Key Topics
4:20 p.m.
Analytics & Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) [30 minutes]
4:50 p.m.
News from the Field [30 minutes]
5:00 p.m.
Closing Comments [10 minutes]

(all dates & time are local)

Glimpses from past event